2 artikel(en)

2 artikel(en)

Vuurwerk

Wil het nieuwe jaar knallend inluiden? Zorg dan dat je het beste en het mooiste vuurwerk in huis haalt. Bestel vast jouw vuurwerk online via Feestwinkel Oisterwijk. Dan zorgen wij dat jouw vuurwerk klaar ligt. Nog een voordeel van vooraf bestellen: bij een bestelling van €40,- krijg je gratis vuurwerk. Kijk voor meer informatie naar de afbeelding bij de betreffende actieproducten. Let op! Dit jaar kun je jouw vuurwerk alleen afhalen van 28 december t/m 30 december.

Onderstaand onze openingstijden:

Donderdag 28 december 08.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 29 december 08.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 30 december 08.00 uur tot 18.00 uur

Soorten vuurwerk

Of je nu een liefhebber van knal- of siervuurwerk bent, je kunt het bestellen bij Feestwinkel Oisterwijk. Wij hebben ook vuurwerk dat geschikt is voor kinderen. Onderstaand een overzicht van de verschillende soorten vuurwerk die je bij ons kunt bestellen:

Categorie 1

Dit vuurwerk is geschikt om samen met uw kinderen af te steken. Denk aan sterretjes, (ijs)fonteinen en grondbloemen. Categorie 1 vuurwerk mag gedurende het hele jaar afgestoken worden.

Cakes

Een cake bevat verschillende lanceerbuizen die kort achter elkaar worden afgeschoten. Vaak heeft elke buis een ander effect. Power-, knal- of waaiercakes; bestel het vast bij Feestwinkel Oisterwijk. Wil jij het effect bereiken van een professionele vuurwerkshow? Kies dan een cakebox. Fonteinen Je brengt pas echt sfeer in de avond met een fontein. Het is vuurwerk dat relatief laag blijft. Vaak gaat een fontein tussen de 2 en 10 meter hoog.

Vuurpijlen

Hoe meer mensen jouw prachtige vuurwerk kunnen bewonderen hoe beter. Steek de vuurpijl af en geniet van het effect dat de pijl hoog in de lucht geeft.

Veiligheid

Omdat iedereen het nieuwe jaar feestelijk wil blijven inluiden, is het belangrijk dat je vuurwerk veilig afsteekt. Wij adviseren daarom altijd een vuurwerkbril te dragen. Gebruik een aansteeklont om het vuurwerk af te steken. Daarnaast hebben wij nog een aantal tips:

• Lees voor het afsteken de gebruiksaanwijzing op het vuurwerk.
• Zorg dat het vuurwerk goed en stevig staat. Vuurpijlen zet je bij voorkeur in een pijlenstandaard of een verzwaarde fles. Zet vuurwerkpotten bijvoorbeeld klem tussen vier stenen.
• Houd voldoende afstand. Dat telt voor jezelf, maar ook voor anderen. 
• Weigert het vuurwerk? Probeer het nooit opnieuw aan te steken.
• Stop het vuurwerk nooit los in je zakken.
• Steek het vuurwerk altijd af met gestrekte arm.
• Gooi nooit met vuurwerk en richt het ook niet op anderen.