Carnavalskleding

16 artikel(en)

Filter gemakkelijk
Categorie
Maat of Kleur

16 artikel(en)

Carnavalskleding

Bestel je carnavalskleding online of bezoek onze winkel in Oisterwijk om jouw outfit voor komende carnaval uit te kiezen. Het maakt niet uit of je sexy, grappig of stoer verkleed wil gaan; Feestwinkel Oisterwijk heeft ruim keus. Kun je niet vinden wat je zoekt? Bel, mail of bezoek ons gerust. Wij kijken graag of we je alsnog kunnen helpen aan het kostuum dat jij zoekt.

Voor het hele gezin

Zelfs voor de allerkleinsten heeft Feestwinkel Oisterwijk verkleedkleding. Op één website shop je dus gemakkelijk de carnavalskostuums voor het hele gezin. Wellicht wil je jullie outfits wel op elkaar afstemmen. Ga bijvoorbeeld als piratenfamilie op pad of ga allemaal als een superheld verkleed. Onderstaand een kleine greep uit ons assortiment.

Dierenpakken

Wil je dit jaar hupsen als een konijn, miauwen als een katje of blaffen als een hond? Vergeet dan niet een bijpassend pak aan te trekken. Bij Feestwinkel Oisterwijk koop je complete carnavalspakken, maar ook alleen een legging of jurkje met bijvoorbeeld tijgerprint. Maak er echt een beestenboel van door als groep allemaal als (verschillende) dieren verkleed te gaan.

Morphsuits

Feesten zonder dat iemand ziet wie je bent; dat kan in een morphsuit. Het kostuum bedekt je lichaam van top tot teen. Toch kun je gewoon ademen, kijken en drinken. We hebben morphsuits  in allerlei kleuren en printen. Kies voor een felle kleur of ga voor wat meer onopvallend door voor een army print te kiezen.

Sexy carnavalspakjes

Wij begrijpen dat niet iedereen wil hossen in een oversized dierenpak, tuinbroek of in een lange jurk. Voor de dames (of heren) die liever een sexy pakje dragen heeft Feestwinkel Oisterwijk ook voldoende keus. Zelfs als non kun je sexy verkleed gaan.

Petticoats

Geef jouw jurkje extra volume door er een petticoat onder te dragen. Feestwinkel Oisterwijk heeft ze in allerlei kleuren en maten. Zo kun jij de meest geschikte vinden voor onder jouw outfit.

Slipjassen en jasjes

Geen zin om een heel pak te dragen? Of alleen op zoek naar een jas om jouw outfit compleet te maken? Bekijk ons ruime aanbod slipjassen en jasjes. Handig om bijvoorbeeld te dragen tijdens de carnavalsoptocht.

Feestwinkel Oisterwijk kan ook carnavalspakken voor groepen leveren. Wil je een groter aantal bestellen en heb je dit snel nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor jouw carnavalsvereniging kunnen betekenen.