Schmink

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 1014

Filter gemakkelijk
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 1014

Schmink & Make-up

Of je het nu professioneel of recreatief wil gebruiken; schmink en de bijbehorende penselen en sponsen kun je halen bij Feestwinkel Oisterwijk. Wanneer je op zoek bent naar handige tips, tricks en voorbeelden is een schminkboek  erg handig. Leer de basis van het schminken of verdiep je in de technieken van de bellypaintings. Voor je het weet creëer  je de meest mooie schilderingen op de gezichten en/of lichamen van vrienden, familie en andere (on)bekenden. Je kunt bij ons schmink zowel per kleur bestellen als in handige paletjes met meerdere kleuren.

Transformatie

Ons gezicht en ons lichaam ook op andere manieren te versieren. Laat je lippen extra opvallen door ze een kleurtje te geven of leuk je nagels op met nagellak. Zelfs de kleur van je ogen kun je aanpassen door kleurenlenzen te dragen. Verander jezelf totaal met behulp van ons ruime aanbod schmink en make-up. 

Haarspray en haargel

Laat jouw haar extra opvallen door het een fel kleurtje te geven. Gebruik een spray die na één keer uit jouw haren verdwijnt of ga voor een langer durend effect met semipermanente kleuring. Wil je echt opvallen in het donker? Gebruik dan één van de UV-producten.

Lippenstift en nagellak

Waarom een feestwinkel nagellak en lippenstift verkoopt? Heel simpel: wat in een cosmeticazaak te raar of opvallend is, kan bij ons niet gek genoeg. Goud, zilver, geel of groen; je kleurt jouw lippen in een kleur naar jouw keuze. Ook voor originele nagellak of nepnagels kun je bij ons terecht.

Oren, neuzen en tanden

Een heksenneus, Dracula tanden of reuze oren; het kan de toevoeging zijn dat jouw verkleedkleding nog nodig heeft. Natuurlijk kun je verkleed gaan als heks in een toepasselijke jurk en heksenhoed, maar met de grote, puntige neus (met wrat) maak je pas echt indruk.

Tattoos

Versier je lichaam met plaktattoos of gebruik glitter tattoo gel en creëer zelf een tijdelijk plaatje op bijvoorbeeld je armen of benen. Geen inspiratie? Gebruik dan een sjabloon in combinatie met de gel. Wil je iemand anders de stuipen op het lijf jagen? Gebruik dan de nepwonden of –littekens.

Pietenschmink

Wanneer je in december Sinterklaas mag helpen als Pietje, is goede schmink geen overbodige luxe. Voor de beste pietenschmink kun je bij Feestwinkel Oisterwijk terecht.

Ook de pietenpakjes en –pruiken shop je bij onze feestwinkel.