Pruiken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 156

Filter gemakkelijk
Categorie
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 156

Pruiken

Niet iedereen heeft mooie rode haren als Pippi Langkous of de blonde lokken van Donald Trump. Toch zijn het kenmerken die bij deze personen horen. Dus als je een van deze figuren wil imiteren, is het belangrijk dat jij hetzelfde kapsel hebt. Je haar verven gaat wat ver voor één avondje plezier. Maar met een pruik maak jij jouw look compleet. Bij Feestwinkel Oisterwijk kun je niet alleen terecht voor verkleedkleding. Je shopt er ook je pruiken voor bijvoorbeeld Carnaval. Woon of ben je in de buurt van Oisterwijk? Bezoek dan zeker onze winkel. Want in tegenstelling tot veel andere carnavalswinkels, mag je bij ons de pruiken passen.

Ruim aanbod

Feestwinkel Oisterwijk heeft een uitgebreid assortiment aan pruiken. Om jouw zoektocht wat te vergemakkelijken, hebben wij onze pruiken onderverdeeld in een aantal categorieën. Hieronder een verkort overzicht van welke soorten je zoals kunt vinden op onze webshop.

Pruiken voor december

Er zullen maar weinig mensen zijn die als Sinterklaas, Piet of Kerstman geloofwaardig overkomen zonder pruik. Feestwinkel Oisterwijk heeft een groot aanbod aan december pruiken. Of je nu veel krullen wil of niet, er is voldoende keus.

Snorren en baarden

Wanneer je kabouter zegt, denkt iedereen aan een klein mensje met een grote puntmuts en een baard. Wanneer je net voor Carnaval besluit om te feesten verkleed als kaboutertje ben je te laat om er een te laten groeien. Toch is er geen man over boord, want ook snorren en baarden kun je vinden bij Feestwinkel Oisterwijk, dé carnavalswinkel online en offline.

Kale kop

Duidelijk is dat de juiste pruik vaak niet kan ontbreken om jouw look compleet te maken. Maar wat als het karakter dat jij wil zijn géén haar heeft? Scheren? Dat is helemaal niet nodig wanneer je bijvoorbeeld een grimeerschedel  koopt om een kale kop mee te maken. Ook kun je haarnetjes vinden om jouw natuurlijke haar onder te verstoppen.

Britney, Tina of Elvis

Bij iconische popsterren horen net zo’n bepalende kapsels. Staartjes zoals Britney had in haar clip ‘Baby One More Time’ of de wilde lokken van Tina Turner; pruiken met kapsels van beroemdheden haal je bij Feestwinkel Oisterwijk. Ook pruiken van bekende sprookjesfiguren kun je vinden onder deze categorie. 

Hulp nodig? Bel, mail of bezoek ons

Kun je ondanks ons ruime assortiment toch niet vinden wat je zoekt? Of ben je benieuwd of wij ook een groter aantal pruiken kunnen leveren voor bijvoorbeeld een carnavalsoptocht of een groep Pieten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Feestwinkel Oisterwijk werkt namelijk nauw samen met verschillende leveranciers. Wij doen graag ons best om te vinden wat jij zoekt.