Pakketpunt

Feestwinkel Oisterwijk en pakketservices 

Bij Feestwinkel Oisterwijk kun je terecht voor het inleveren van jouw pakket voor Homerr, GLS, UPS en Mondial Relay. Tijdens openingstijden kun je jouw pakket in komen leveren om te versturen, of jouw afgeleverde pakket ophalen. Je krijgt bericht van de pakketdienst wanneer jouw pakket bij ons klaar ligt. 

Pakketpunt Homerr

Homerr biedt een duurzame en sociale oplossing in de problematiek rondom het ontvangen en terugsturen van pakketten. Feestwinkel Oisterwijk is een servicepunt van Homerr. Tijdens openingstijden kun je al jouw pakketten inleven voor pakketdienst Homerr. Van dinsdag tot en met zaterdag worden de pakketten bij ons opgehaald. Op dezelfde dagen worden er ook pakketten geleverd die opgehaald kunnen worden door jou. Je krijgt van Homerr een melding wanneer het pakket voor je klaar ligt. 

Updates Homerr: Retourportaal en Vlaanderen - Shops United

Pakketpunt UPS

UPS biedt snelle en betrouwbare verzending over de weg door heel Europa, waardoor uw pakketten binnen twee dagen op hun bestemming aankomen. Feestwinkel Oisterwijk is een pakketpunt voor UPS pakketten. Je kunt jouw pakket van UPS bij ons inleveren en ook ophalen. UPS bezorgd de af te halen pakketten op dinsdag tot en met vrijdag en haalt deze dagen ook de bij ons ingeleverde pakketten op. Na inlevering van uw pakket krijgt u via een SMS of e-mail een bevestiging. Ook als het pakket bij ons is bezorgd krijg je van UPS een bericht dat het pakket klaar ligt om op te halen. United Parcel Service - Wikipedia

Pakketpunt Mondial Relay 

Bij het plaatsen van uw bestelling gekozen voor bezorgen via Mondial Relay? Het werkt heel eenvoudig en het is een goedkope, veilige en praktische manier. Jouw pakket wordt niet thuis bezorgd, maar bij ons het pakketunt van Mondial Relay. Haal jouw pakket op wanneer het jou uitkomt, tijdens onze openingstijden. 

Het Afhaalpunt vinden vlak bij

Pakketpunt GLS 

GLS Netherlands biedt een groot aantal producten (Parcel, Freight & Express) die met aanvullende services kunnen worden gecombineerd. Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar GLS goed in is. Je kunt jouw pakket inleveren in onze winkel en GLS komt deze van dinsdag tot en met vrijdag bij ons ophalen. Was je niet thuis tijdens de bezorging van jouw pakket, dan wordt deze bij ons geleverd. Je kunt jouw pakket hierna ophalen bij ons in de winkel, tijdens openingstijden. 

GLS Parcel Shop | GLS Netherlands

Vragen over jouw pakket?

Wij kunnen niet inzien wat de status is van jouw pakket. Heb jij specifieke vragen waar jouw pakket is? Neem dan contact op met de betreffende pakketdienst of de leverancier van jouw bestelling.