Maskers

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-36 of 75

Filter gemakkelijk
Categorie
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-36 of 75

Maskers

Wil jij (gedeeltelijk) onherkenbaar carnaval vieren? Of wil je met Halloween anderen de stuipen op het lijf jagen? Bekijk dan vooral ons uitgebreide assortiment maskers. Je kunt een masker kiezen dat je hele snoet bedekt, maar ook een masker dat alleen de boven- of onderkant van je gezicht maskeert. Halloween, Carnaval of een verkleedfeestje; kies een masker dat bij de gelegenheid en jouw outfit past. Onderstaand een overzicht van een aantal soorten maskers verkrijgbaar bij Feestwinkel Oisterwijk.

Enge maskers

Wanneer je een spooktocht organiseert of iemand door jouw spookhuis loopt, wil je dat zoveel mogelijk mensen schrikken. Kies voor een eng aangezicht door Halloween maskers te dragen. Zie je alleen de ogen nog? Met kleurenlenzen zorg je voor een extra enge uitstraling.

Dierenmaskers

Of jij je nu als schattig poesje, mooie vlinder of hupsend konijntje wil verkleden; Feestwinkel Oisterwijk heeft verschillende dierenmaskers. Ook voor kinderen hebben wij een ruim aanbod aan maskers. Denk aan de oren en neus van een olifant of een Dalmatiër.

Maskers beroemdheden

Zien we daar nou Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima? Na twee keer kijken, blijkt het toch een masker te zijn. Hoe mooi is het om anderen (even) te laten denken dat jij iemand anders bent?

Oogmaskers

Bij een oogmasker is slechts een deel van jouw gezicht bedekt en zijn daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld een gemaskerd bal. Kies voor een eenvoudig model of pak uit door voor een masker met veel veren of versiering te gaan. Ook sexy carnavalspakjes kunnen een stuk spannender worden door een mooi oogmasker erbij te dragen.

Sarah en Abraham

Maskers kun je dragen, maar ook zeker gebruiken om bijvoorbeeld een pop mee te maken. Voor een 50-jarige bijvoorbeeld. De leukste Sarah- of Abrahampop maak je met behulp van een Sarahmasker of Abrahammasker van Feestwinkel Oisterwijk. Kun je meteen de rest van de versiering voor het verjaardagsfeestje meenemen.