Hoeden en Petten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 342

Filter gemakkelijk
Categorie
Maat of Kleur
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 342

Hoeden en petten

Jouw carnavalsoutfit maak je compleet met de juiste accessoires. Bij Feestwinkel Oisterwijk kun je terecht voor pruiken, sierraden en hoeden en petten voor carnaval. Want wat is een cowboy zonder hoed of een koningin zonder kroontje? Met een groot en gevarieerd aanbod hoeden en petten hebben wij vaak wat jij zoekt. Kun je het toch niet vinden? Bel, mail of bezoek ons gerust. Wij kijken graag met je mee. Onderstaand in elk geval een kleine impressie van wat voor soort hoofddeksels Feestwinkel Oisterwijk allemaal heeft.

Carnavalshoeden beroepen

Je kunt je verkleden als verpleegster, matroos of astronaut. Met één van de bijpassende hoofddeksels maak je jouw carnavalskostuum compleet. Ga voor een wat stoerdere look als soldaat of kleed je als sexy stewardess. Kortom: er is voldoende keus.

Feesthoeden nationaliteiten

Nederland kleurt oranje wanneer onze voetballers hoge ogen gooien op een WK of EK. Ga mee in de feestvreugde door een oranje hoedje of kroontje te dragen. Uiteraard hebben wij ook voldoende hoofddeksels die je aan andere nationaliteiten kunt verbinden. Denk aan een indianentooi of een Romeinse helm.

Gangster en maffiahoeden

Kleed je als een echte gangster of maffioso en maak je look af met een stoere hoed. Wij hebben modellen in allerlei kleuren en maten. Ga voor een zwarte gangsterhoed of val meer op door voor een model te gaan vol met pailletten.

Dierenmutsen

Met carnaval zien we ineens veel (exotische) dieren op straat lopen. De meest voorkomende zijn toch wel katachtigen, konijntjes en bijtjes. Ga voor iets originelers door als struisvogel of ezel verkleed te gaan. Ook voor kinderen heeft Feestwinkel Oisterwijk leuke dierenhoofddeksels (inclusief masker). Kijk dus vooral eens rond.

Hoofdtooien

Braziliaans carnaval kenmerkt zich door de feestelijke parades met praalwagens en uitbundig uitgedoste danseressen. Mooie, kleurrijke outfits worden aangevuld met een sambatooi  in bijpassende kleuren. Ze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar bij Feestwinkel Oisterwijk.

Boerenbruiloft

Wanneer je naar een bruiloft gaat, wil je er piekfijn uitzien. Ook op een boerenbruiloft wil je graag in gepaste kleding gaan. Een hoedje is op een boerenbruiloft vrijwel onmisbaar. Bestel de hoed die het best bij jou en je outfit past gemakkelijk en snel via onze webshop.