Feestartikelen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 1040

Filter gemakkelijk
Categorie
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 1040

Accessoires

Door de juiste accessoires te kiezen, maak je van jouw carnavalsoutfit een echte knaller. Natuurlijk kun je met het juiste jurkje eruit zien als cheerleader, maar met cheerballs  of pom-poms kom je pas echt geloofwaardig over. Maak jouw carnavalspakje compleet en kies een bijpassende bril, vleugels en/of riem gemakkelijk via de webshop van Feestwinkel Oisterwijk.

Met carnaval kun je aantrekken wat je wil; niets is te gek. Felle kleuren, drukke prints of panty’s met grote gaten: hoe opvallender, hoe beter. Zonder panty, beenwarmers of maillot is het te koud om een jurkje te dragen. Maar je wil wel wat dragen dat bij jouw outfit past. Netpanty’s, kniekousen of een thermomaillot; je kunt het allemaal vinden bij Feestwinkel Oisterwijk. Bekijk ons uitgebreid assortiment op onze webshop. Kijk dan meteen ook naar onze carnavalskleding en overige accessoires.

Applicaties

Wanneer we het hebben over applicaties kun je verschillende dingen verwachten. Zo hebben wij applicaties om bijvoorbeeld op jouw boerenkiel te bevestigen. Of studs waarmee je jouw carnavalspakje kunt opleuken. Ook kun je denken aan nepwonden voor op je gezicht en/of lichaam.

Muziekinstrumenten

Wanneer je met de carnavalsoptocht mee loopt, wil je opvallen. Maak zoveel mogelijk geluid met behulp van trommels, fluitjes of trompetten. Of gebruik een nepinstrument of microfoon om nog meer te lijken op de door jou geïmiteerde artiest.

Tasjes

Heb jij ooit een piraat met een tas gezien? Of een boef? Toch heb je iets nodig om je spullen in op te bergen. Gelukkig zijn er bij Feestwinkel Oisterwijk verschillende tasjes voor carnaval verkrijgbaar die je kunt matchen met jouw outfit. Denk aan een tas in de vorm van een bijtje. Of die lijkt op een bloedzak. Handig wanneer je als (bloedige) verpleegster verkleed gaat.

Handschoenen

Wanneer je in de kou staat te kijken naar de carnavalsoptocht zijn handschoenen geen overbodige luxe. Maar je wil natuurlijk wel dat de handschoenen matchen met jouw outfit. Gelukkig heb je bij Feestwinkel Oisterwijk ruim keus. Ga dus rustig op zoek naar jouw handschoenen voor carnaval.

Bovenstaande selectie is slechts een klein deel van een groot aanbod aan accessoires voor bijvoorbeeld carnaval. Uiteraard kun je bij Feestwinkel Oisterwijk ook terecht voor bijvoorbeeld sierraden, sjerpen, sleutelhangers, vlinderstrikken en stropdassen. Kun je toch niet vinden wat je zoek? Bel, mail of bezoek ons.