De winkel

Bij Feestwinkel Oisterwijk kunt u niet alleen terecht met carnaval, maar het hele jaar door! Een permanente feestwinkel dus. Wij zijn er voor ieder feest. 

Feesten zit de Brabanders in het bloed. Bij de Feestwinkel Oisterwijk kunt u voor alles terecht. En is het niet op voorraad wat u zoekt, dan zorgen zij ervoor dat het besteld wordt en snel binnen is.

Van vlaggetjes tot welkom thuis borden, van Abraham tot Sara poppen tot Kerstmannenpakken, van ballonnenbogen tot professionele schmink, van stropdassen tot partykousen, van boa tot masker en gekke pruiken, van feestbrillen tot hoedjes, van ..... ga zo maar door.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00
Zaterdag: 9:30 tot 17:00

Verhuur

De opkomst van themafeesten en aankleding van feestlocaties bij bruiloften of andere gelegenheden maakt ons blij. Wij zijn ons ervan bewust hoeveel er bij de aankleding van een ruimte komt kijken. Daarom willen wij, Feestwinkel Oisterwijk, jou hier graag een handje bij helpen.

Wij verhuren vele artikelen. Denk hierbij niet alleen aakostuums, maar ook aan versieringen.

Bij ons kun je ook terecht voor accessoires, heliumballonnen, brandveilige versieringen en wat er allemaal nog meer te bedenken valt. Alles om de sfeer tijdens het feest compleet te maken.

Heb je al eens gedacht aan ballonnenbogen en ballonnenpalen? Dit is de optimale mogelijkheid om onbenutte ruimte sfeervol in te vullen

 

Dus wil jij jouw feestlocatie net even iets extra’s geven? Kom dan naar Feestwinkel Oisterwijk aan de Burgmeester Verwielstraat 5A of kijk op www.feestwinkeloisterwijk.nl. Tijdens Carnaval is Feestwinkel Oisterwijk hét verkooppunt van de officiële Döllekesgat accessoires.

Maar heeft men een vrijgezellen feest, een themafeest, een boerenbruiloft, wil je helemaal in het oranje verkleed, ben je op zoek naar tirolerkleding? Het is bij Feestwinkel Oisterwijk te vinden. Een kinderfeest extra feestelijk maken voor de kinderen kan door het huren van een springkussen.

Kortom bij Feestwinkel Oisterwijk is het alle dagen feest! Loop eens binnen, kijk rond, het is de moeite waard.