Carnavalsplaatsen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 156

Filter gemakkelijk
Categorie
Maat of Kleur
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 156

Carnavalsplaatsen

Tijdens carnaval veranderen veel plaatsnamen. Eindhoven heet bijvoorbeeld ineens Lampegat en mensen uit Tilburg noemen we dan Kruikenzeikers. Deze plaatsen hebben vaak ook eigen kleuren en emblemen. Zo kun jij met trots laten zien welke plaats jij vertegenwoordigt. Haal jouw verkleedkleding voor Oeteldonk, Döllekesgat of een van onderstaande plaatsen bij Feestwinkel Oisterwijk.

Döllekesgat

Oisterwijk verandert tijdens carnaval in Döllekesgat. Draag de kleuren rood en wit om met trots te laten zien dat je uit deze plaats komt. Beenwarmers, mutsen, bretels; je kunt het allemaal bij Feestwinkel Oisterwijk halen. Ook voor feestversiering in rood-wit kun je bij onz terecht.

Haozenpot

Zo wordt Udenhout tijdens carnaval genoemd. Hoe leuk is het om als haasje verkleed naar Haozenpot te gaat? Haal je pak voor jong en oud bij onze feestwinkel. Je kunt ook alleen hazenoortjes of -tanden bij ons kopen.

Keiespellersdurp

Draag de kleuren rood, geel en blauw wanneer je carnaval viert in Keiespellersdurp. Of ga verkleed als de mascotte van het dorp: een koe. De rest van het jaar heet deze plaats Helvoirt.

Kruikenstad

Met Oranje en groen laat jij zien dat je uit Kruikenstad (Tilburg) komt. Draag een boa, stropdas of zelfs een panty met één groen en één oranje been.

Knollevretersgat

Zoek je verkleedkleding om tijdens carnaval goed voor de dag te kunnen komen in Berkel-Enschot? Draag dan de blauw-gele kleding van Knollevretersgat.

Limburgs carnaval

Vier je carnaval of vastelaovend in Limburg? Draag dan de kleuren rood, geel en groen. Feestwinkel Oisterwijk heeft een ruim assortiment aan kleding, accessoires en versieringen waarmee jij met een gerust hart carnaval in Limburg kunt gaan vieren.

Oeteldonk

Eén van de bekendste plaatsen tijdens carnaval is toch wel Oeteldonk. De Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch kleurt rood, wit en geel. De mascotte van deze stad is een kikker. Tijdens carnaval kom je deze ook overal tegen. Bijvoorbeeld op de emblemen van de boeren kiel die tijdens het feestje in de stad veel gedragen wordt.

Struivendurp

Het Brabantse plaatsje Haaren heet tijdens carnaval Struivendurp. Kleur jezelf in groen en wit om deze plaats te vertegenwoordigen.