Ballonnen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 306

Filter gemakkelijk
Categorie
Maat of Kleur
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-36 of 306

Ballonnen

Het maakt niet uit wat voor feestje jij binnenkort gepland hebt staan, met ballonnen maak je iedere feestlocatie af. Of het nu om een bruiloft, verjaardag, communie of babyshower gaat, Feestwinkel Oisterwijk kan jouw party met ballonnen opleuken. Koop ze in allerlei kleuren, vormen en maten bij ons in de winkel of onze webshop.

Geef jij de verantwoordelijkheid voor de aankleding van het feestje liever uit handen? Wij nemen het met alle liefde van je over. Vertel Feestwinkel Oisterwijk precies hoe jij de locatie aangekleed wil hebben en wij regelen het voor je. Of geef ons (volledig) de vrije hand en onze creatieve medewerkers maken er wat moois van.

Ballonbogen en -palen

Maak met ballonbogen  of ballonpalen duidelijk waar het feestje is. Of gebruik ze om onbenutte ruimte toch sfeer te geven. Met ruime keus aan kleuren, afmetingen en vormen van de ballonnen, kun jij de bogen of palen laten versieren zoals jij dat wil. Maak de versiering compleet met bijvoorbeeld tafeldecoraties met heliumballonnen. Of verlicht het pad naar jouw feest met ballonnen met lichtjes erin. Feestwinkel Oisterwijk maakt jouw feest compleet.

Gender Reveal Party

Hoe leuk is het om het geslacht van het kindje in jouw buik op een originele en feestelijke manier bekend te maken aan jouw vrienden en familie? Open bijvoorbeeld een grote doos met daarin blauwe of roze ballonnen. Wanneer de ballonnen de lucht in vliegen, weet iedereen of je een jongetje of een meisje verwacht.

Feestwinkel Oisterwijk heeft verschillende mogelijkheden voor jouw Gender Reveal Party. Heb je een ander origineel idee? Vraag ons naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Wil jij zelf ook verrast worden bij de reveal? Laat het geslacht op een briefje schrijven en geef het in een gesloten envelop aan ons. Feestwinkel Oisterwijk zorgt voor de rest.

Losse ballonnen

Wil je een losse ballon kopen? Verras een jarige of bedank een dierbare met een folie ballon.

In onze winkel kun je hem meteen laten vullen met helium. Mocht je zelf al een ballon hebben, kun je deze ook laten vullen bij ons. Echter is dit wel op eigen risico. Feestwinkel Oisterwijk vindt kwaliteit erg belangrijk. Wij kopen daarom alleen de beste ballonnen in. De kwaliteit van ballonnen gekocht bij andere winkels kunnen wij niet op het oog beoordelen.